© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
Ramon Gascons Tarrés

Nascut al 1968
-Empresari del món de l’Automoció, amb estudis de formació continuada dins el sector 
-Tècnic en administració i gestió, amb estudis de planificació i gestió de les destinacions turístiques (UOC)

Visc a Tossa, estic casat i tinc dues filles. Fa més de trenta anys que dirigeixo una empresa d’automoció, durant aquest temps he après a gestionar equips de treball aconseguint sempre bon ambient i assolint objectius. Gràcies a això hem aconseguit ser durant 13 anys seguits núm. 1 d’Espanya en postvenda i dues vegades concessionari d’or. La confiança en l’equip, amb les persones, per mi és fonamental. Soc molt i molt treballador, a vegades massa i tot! Soc un enamorat del mar, patró de iot i aficionat a qualsevol activitat marítima.

Fa molts anys em vaig enmorar de Tossa i la seva gent, i vaig formar la meva família aquí. Vull un futur pel jovent, perquè tinguin la opció de treballar i viure a Tossa si així ho volen. És molt necessari per la nostra vila que els nostres joves apostin per ella, i és la nostra obligació treballar en tots els àmbits, amb transparència, activant l’economia desde la sostenibilitat, perquè aquest futur sigui possible.

Sempre he estat una persona que ha participat activament en la preservació de la identitat del nostre poble, en aquest camí he anat trobant a persones amb les que he compartit inquietuds, il.lusions, projectes i sobretot una seriosa preocupació pel futur de la nostra vila. Aquesta preocupació ha estat el motiu pel qual hem decidit tirar endavant el projecte d’Endavant Tossa, i l’única manera de fer-ho efectiu és traslladant-lo a la política municipal.
Vam adonar-nos-en que tots plegats tenim una bona capacitat per treballar en equip, que podem aportar molt des de diferents àrees de formació, que tenim molta il.lusió i sobretot molta estima i compromís per Tossa.
En resum, és un repte i un compromís d’equip. El patrimoni més important d’Endavant Tossa som les persones que el conformem, que estimem Tossa i volem servir-la.

Sóc cap de llista perquè es va acordar unànimement. Agraeixo molt aquesta confiança i soc conscient de l’enorme responsabilitat que comporta. Tirar endavant el projecte d’Endavant Tossa requereix molta feina i un compromís absolut amb els tossencs i les tossenques.
Tenim un projecte molt potent i estic convençut que compto amb el millor equip i això em dona força i confiança.

Anna Prieto Rodríguez 

Nascuda al 1973

- Llicenciada en Química  (UdG) i amb estudis professionals de piano (Liceu)

- Professora de Ciències Experimentals a l'ESO i batxillerat.

- Membre de l'equip fundador del Casal d’ Estiu al 1992 i de l’Escola de Música de Tossa.

Sempre m'he sentit afortunada per haver nascut a Tossa. 

Durant els anys d'estudi vaig treballar de monitora al Casal d'Estiu , una feina que em va fer disfrutar molt amb els companys,els infants i el poble.

Quan vaig acabar la carrera de Química, vaig decidir que volia continuar els estudis de Música ( piano i veu ) i treballar en contacte amb la gent. Vaig treballar de cambrera a Tossa durant molts anys (POTS, Savoy...)

Membre de diferents grups de música Tossencs (Contrabanda, Kalostros, es Trovador de Tossa..)

Tossa és un poble encantador, sobretot per la seva gent , aquí he trobat a gran part de les persones que més estimo i admiro. 

Ara treballo de professora, visc en parella i soc mare de dos fills.

Contenta de trobar un grup de amics amb un projecte en comú, gent treballadora, formada i amb  il·lusió, preocupats per les persones i l'entorn.

M'agradaria que Tossa tornés a ser la Babel de les Arts i treballaré de valent per aconseguir-ho. 

Andrea Nadal Casabó

Nascuda al 1984 

-Llicenciada en Arquitectura (ETSAV)

Tossenca, filla de constructor i mestra, vaig decidir que volia aprendre a projectar tant l'entorn com els edificis on habitem. Així que vaig fer el pas de matricular-me a l'Escola d'Arquitectura del Vallès, a Sant Cugat.

Vaig traslladar-me a Barcelona, on em vaig formar com a Arquitecta.

Els estius me'ls passava treballant de monitora de lleure, de cara al públic tant a locals comercials, restaurants, discoteques o bars com el Xiringuito de Can Claudi. D'aquest últim ja fa més de 10 estius i encara hi vaig a donar un cop de mà.

Actualment treballo tot l'any en un estudi d'arquitectura a Lloret de Mar. 

Estimo l'entorn en el que visc. M'encanta fer grans passejades per la natura, o poder gaudir d'una bona estona a la platja. Visc el Carnaval i quan puc, col·laboro en activitats per al poble.​

Em considero una persona tranquil·la, treballadora, amigable i confident.

Aquests precedents han fet que em volgués adherir en el nou projecte que està naixent amb gran il·lusió i que estem treballant amb tanta força. Endavant Tossa!

Juan Rodríguez Pueyo

Nascut al 1985

- Llicenciat en Ciències Ambientals

- Màster en Ciència i Tecnologia de l'aigua

- Director de Lleure infantil i juvenil.

Actualment, tècnic de procés en el camp de la depuració d'aigües residuals i tècnic en compostatge a l'EDAR-Planta de compostatge de Blanes. He treballat a totes les estacions depuradores d'aigües residuals dels municipis de costa del Baix Empordà i la Selva (Palamós, Sta, Cristina d'Aro, Tossa, Lloret i Blanes), com analista de laboratori, tècnic de terciaris i tècnic de procés.

Enamorat de la meva Vila. De la muntanya al mar. Em sento afortunat de ser de Tossa, de viure envoltat per les muntanyes de l'Ardenya i per les aigües de la Costa Brava. De viure en un entorn immillorable. 

Naturalista aficionat. M'encanta perdre'm per Cadiretes, pel camí de ronda.

Posar-me tub i ulleres i submergir-me a les aigües de la Costa Brava. Puc estar hores observant un ocell, un arbre, una pedra...

Treballador en el món del lleure com a monitor i director d'activitats de lleure infantil i juvenil entre els anys 2003 i 2009. Cocreador i codirector del projecte educatiu del Casal d'estiu municipal de Tossa els anys 2006 i 2007.

Involucrat en el teixit associatiu del poble, sobretot amb les entitats esportives on hi he col·laborat durant molts d'anys, practicant esports com futbol, ciclisme i excursionisme i formant a joves i infants, tot educant-los amb uns valors de respecte, compromís i esforç durant més de 12 anys.

El projecte de defensa del territori i desenvolupament sostenible que ofereix l'equip d'Endavant Tossa, és el principal escó que fa que em plantegi unir-me a aquest grup. Un cop vaig conèixer l'equip de persones que en forma part i la manera de treballar en grup, va fer que em tirés de cap, sense dubtar-ho ni un segon.

Joan Carles Fernandez Nualart

Nascut al 1963


- Empresari PIME hostaleria, agent assegurances Catalana/Occident.

 

Fill de Tossa, casat amb dos fills, sempre vinculat amb diverses entitats al poble, culturals, socials i esportives (teatre Xixanet, AMPA, Penya Blaugrana, U.E. Tossa, etc.)

Si parlem d'aficions , soc "motero",  i m'agrada fer excursions pel nostre entorn, el cinema......
Defensor de preservar el nostre entorn cultural, patrimonial i natural, i a favor d'un progrés controlat a la nostra vila.
Fresc i noble he decidit treballar per Tossa amb un gran equip de persones i en el nou partit Endavant Tossa.

Núria Sallés Milà

Nascuda al  1995

- Superior en disseny gràfic

- Grau en audiovisual i multimèdia

- Curs en educació emocional

- 2n premi de disseny gràfic dels gestors de Catalunya

He decidit unirme a l'equip Endavant Tossa per que com a Tossenca m'agradaria treballar per un poble amb futur, dinàmic i actiu pels seus joves.

 

Vull una Tossa en la que petits, joves i grans siguin la preferència, una Tossa en la que els que pugem hi tinguem futur!

Anna Gata Campillo

Nascuda al 1976

- Llicenciada en Biologia (UdG) i Bioquímica (UAB)

Casada amb dos fills.

Treballo des de fa 17 anys com auxiliar farmacèutica a la Vila. Penso que sempre he tingut voluntat de servei públic i crec fermament que desde la política local és des d'on sempre es poden començar a transformar les coses. Per això ja vaig formar part com a independent de la candidatura del PSC en tres legislatures passades.

 

Ara m'he sumat  a aquest nou projecte engrescador, honest i amb moltes ganes!

 

I amb els meus objectius personals intactes, intentar aportar un granet de sorra en fer una Tossa més social, sostenible i igualitària! La Tossa que deixarem als nostres fills, els Tossencs del futur.

Jordi Cuatrecasas Estevez
Nascut al 1994
- Graduat en Geografia, Ordenació del Territori i Gestió del Medi Ambient (UdG).

- Actualment cursant grau en Història (UdG).

- Treballador de l'empresa Xiricla, a la Guingueta de la Platja Gran de Tossa des de l'estiu de 2012.

- Pràctiques cursades a l'àrea de Medi Ambient de Tossa de Mar i actualment cursant-les a la ONG Selvans.

- Experiència com a professor particular (batxillerat i universitat)

- Experiència en matèria d'activisme i/o de caràcter associatiu de diversa índole: Membre-militant del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (2013, 2014 i 2015). Soci-colaborador de diverses ORG associades al conservacionisme com People for the Ethical Treatment of Animals o la Sea Shepherd Conservation Society.

Em considero una persona inquieta, curiosa i nerviosa, d'aquí a que sempre estigui mirant de canalitzar les meves energies en àmbits o camps molt diferents, des del vector més social fins a la ciència més pura. Soc un amant incondicional de la natura, dels animals i de la cultura. En aquest sentit, tinc aptituds i versatilitat per a la divulgació, havent concorregut o participat en gran quantitat d'esdeveniments, conferències i seminaris relatius a la ciència, història, psicologia, sociologia, economia, entre d'altres. Si estimem el món i les seves persones, perquè no canviar-lo a través de l'educació? Aquesta és la premissa principal per la que he decidit sumar-me en un projecte com aquest, per la seva dimensió i sensibilitat, pel seu sentit cohesionador en allò social i natural. Endavant Tossa!!

Maria Teresa Coris Veray
Nascuda al 1974

- Llicenciada en història de l'Art,
- Tècnic superior en gestió d'Empreses Turístiques i Agències de Viatges.
- Actualment fent un Màster Executive de Direcció Hotelera i Empreses de Restauració.
- Treballo com a directora de l'Hotel i el Bar Corisco, que gestiono des de fa 9 anys.

 

M'agrada la natura, passejar, gaudir del silenci, viatjar sempre que puc fer-ho. La vida per a mi és un constant aprenentatge, a través de cursos, a través de les persones, a través de l'entorn. Observar i aprendre per una millora constant. La connexió amb un mateix, el creixement personal és l'eina més important per aconseguir-ho.
Per a mi aquest projecte d'Endavant Tossa, és la possibilitat de passar a l'acció per donar a Tossa el que es mereix. Una bona gestió de futur, un poble on tothom hi tingui cabuda, on el respecte per l'entorn, per la població, sigui el comú denominador dels tossencs i dels qui ens visiten.
I el que més m'agrada d'aquest grup, d'aquest equip humà, és el respecte que ens tenim uns als altres, el que ens mou és Tossa per sobre de totes les coses; i encara que tinguem diferents idearis polítics, ens uneix el nostre municipi, aportant el millor de cadascú per fer una Tossa Bonica.

Oscar Díaz Luque
Nascut al 1995

- Tècnic en Animació Sociocultural i Turística (INS Vallvera)

- Actualment estudiant el Grau en Educació Social (Universitat de Lleida) 

- Treballant a la Fundació Barça al Centre educatiu el Segre (Justícia Juvenil)

Em considero una persona alegre, curiosa, empàtica i humil. Des de ben petit que estic relacionat amb el món de l'esport, amb el bàsquet com a passió, i en el voluntariat. 

Com a Tossenc, estic enamorat de la vila on he nascut i crescut, on m'he format com a persona. Una vila amb un patrimoni cultural i natural envejable arreu del món, per aquest motiu m'adhereixo a Endavant Tossa, per poder contribuir a preservar la Tossa que volem, una Tossa de totes, mirant el futur i sobretot respectant el medi natural que tant gaudim.

 Lídia Guilera Sardà

 Nascuda al 1971

- Llicenciada en veterinària per la UAB, exercint a Tossa des del 1997

- Sòcia fundadora de COCOGAT, associació sense ànim de lucre per millorar qualitat de vida del gats del carrer.

Amant de la natura en tots els seus aspectes, amb el convenciment que les comunitats humanes hem de reapendre a respectar el nostre entorn ja que el seu destí està estretament vinculat al nostre. 

He decidit formar part del projecte ENDAVANT TOSSA perquè crec fermament que la gestió política ha de ser sempre amb vocació de servei a la comunitat que es vol administrar: des de la participació, la transparència i per sobre de tot preservant el bé comú, a les antípodes dels interessos partidistes i personals als quals ens han acostumat, tant a nivell local com de país, els nostres administradors públics.

Gonzalo Carvacho Wilke

Nascut al 1966

- Tècnic en programació informàtica.

- Empresari d'un petit negoci PIME dedidat a les tecnologies informàtiques , ara ja fa més de 15 anys.

Soc una persona alegre, amant de la natura.

Gaudeixo de l'entorn natural el màxim de temps possible, ja que nosaltres som part d'ell. Sobretot en aquest indret meravellós  on vivim , Tossa.

A Tossa podem disfrutar del mar i de la muntanya a la vegada, durant tot l'any.

Soc , per damunt de totes les coses, un defensor de mantenir aquest meravellós entorn que tenim a Tossa.

Els nostres fills ens ho agrairan....

Per això m'uneixo a aquest meravellós nou equip....Endavant Tossa!! 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now