Fa temps ens vam trobar defensant el territori de projectes urbanístics que mai haguéssim imaginat. 

 

El Projecte i el conveni del Port van ser un punt d'inflexió que ens va fer veure com pot ser de fràgil el nostre entorn en mans de mals gestors.

 

Per sort, som moltes les persones que hem intentat preservar i mantenir la identitat de la nostra Vila, en diferents etapes i accions ens hem anat trobant un bon equip.

 

Ara ha  arribat l'hora de fer el pas, i fer efectives les nostres idees per la nostra vila, com?. tirant ENDAVANT una candidatura i presentar-nos a les eleccions municipals del 26 de maig.

 

Tossa ha de  progressar  , si, però cap a una direcció, amb un objectiu... ser cada cop més bonica pels vilatans i pels visitants.

 

Perquè ara és temps de beneficiar a Tossa i els Tossencs, d'anar ENDAVANT.

 

Estem convençuts que els nostres recursos naturals i culturals són prou potents com per atreure a un turisme de qualitat sense comprometre per res la nostra identitat.

 

Revifem la cultura i fem valdre el nostre patrimoni.

 

Confiem en els joves i donem-los eines, escola amb serveis, transport, formació, recursos..., per que el futur és a les seves mans.  Demà seran ells els que hauran de decidir.

 

Aprenem dels nostres avis i vetllem pel seu benestar.

 

UN BON LLOC PER VIURE, ÉS UN BON LLOC PER VISITAR.

 

ENDAVANT TOSSA

 

 

 

Hace un tiempo nos encontramos defendiendo el territorio de proyectos urbanísticos que nunca hubiésemos imaginado.

El Proyecto y el convenio del Puerto fueron un punto de inflexión que nos hizo ver lo frágil que puede ser nuestro entorno en manos de malos gestores.

Por suerte, somos muchas las personas que hemos intentado preservar i mantener la identidad de nuestra Villa. En diferentes etapas y acciones nos hemos ido juntando un buen equipo.

Ahora  ha llegado la hora de dar un paso más y hacer efectivas las  ideas que tenemos para nuestro pueblo.

 Como? Preparando  una candidatura y presentándonos a las elecciones municipales del 26 de mayo.

Tossa tiene que progresar, si, pero hacia una dirección, con un objetivo : ser cada vez más bonita tanto para sus habitantes como para los visitantes .Porque ahora es tiempo de beneficiar a Tossa y a los Tossenses, tiempo de ir hacia adelante.

Tenemos el convencimiento de que  nuestros recursos naturales y culturales son bastante potentes como para atraer un turismo de calidad sin poner en riesgo nuestra identidad.

Reavivemos  la cultura y demos valor a nuestro patrimonio .

Confiemos en los jóvenes, dándoles  las herramientas: escuela con servicios, transporte, formación , recursos… Porque el futuro está en sus manos. El dia de mañana serán ellos los que tendran que decidir.

Aprendamos de nuestros abuelos y velemos por su bienestar .

UN BUEN LUGAR PARA VIVIR, ES UN BUEN LUGAR PARA VISITAR 

ENDAVANT TOSSA

 

 

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now